Marc Jacobs Daisy Love Eau de Toilette 50 ml

Artikelnummer: bea1c1832253 Categorie:

Extra informatie

Merk

Seizoen

,

Geurtype

Topnoten

Hartnoten

Basisnoten

,

Beschrijving

Marc Jacobs Daisy Love Eau de Toilette is een perfecte geur voor heren die op zoek zijn naar een speciaal cadeau. Deze heerlijke geur is een bloemig houtachtig muskusparfum met topnoten van bergframboos (kruipbraam), hartnoten van madelief en basisnoten van drijfhout, kasjmier musk. Het is een geweldig cadeau voor elke gelegenheid, van verjaardagen tot Valentijnsdag.

Het parfum is gemakkelijk aan te brengen op de polsen, de hals en de binnenkant van de ellebogen. Het is een subtiele geur die perfect is voor de dagelijkse look, of voor een speciale gelegenheid. De geur is mild, maar blijft lang genoeg om het hele dag te genieten. Het parfum is ook geschikt voor alle seizoenen, waardoor het een uitstekende keuze is om te geven of te ontvangen.

Marc Jacobs Daisy Love Eau de Toilette is een verfijnde, maar toch stijlvolle geur die een geweldig cadeau maakt voor elke man. Het is een lichte, bloemige geur die perfect is voor dagelijks gebruik, of voor die speciale gelegenheid. De topnoten van bergframboos (kruipbraam), hartnoten van madelief en basisnoten van drijfhout, kasjmier musk, maken het een unieke en verfijnde geur die de man in je leven zal waarderen. Dit is een geur die iedereen zal waarderen.