Loewe Solo Cedro Eau de Toilette 50 ml

deloox.nl (€71,59)
bol.com (€81,09)
Laatste update:: mei 15, 2024 - 3:49 pm
Artikelnummer: 65e4ac315f06 Categorie:

Extra informatie

Merk

Seizoen

,

Geurtype

Topnoten

,

Hartnoten

,

Basisnoten

,

Beschrijving

De Loewe Solo Cedro Eau de Toilette is een heerlijke, houtachtig-kruidige geur voor mannen. Perfect voor de lente- en herfstseizoenen, deze geur combineert mandarijn en roze peper met lavendel en nootmuskaat als basisnoten. De basisnoten bestaan uit benzoine en ceder, waardoor het een frisse, houtachtige geur heeft die licht blijft maar ook een langere duur heeft. De Solo Cedro is een uitstekend geschenk voor mannen, waardoor deze parfum een geweldige manier is om zijn persoonlijkheid uit te drukken.

Hoe gebruik je de parfum? De beste manier om de Solo Cedro te gebruiken, is om een kleine hoeveelheid op de polsen en achter de oren aan te brengen. Op deze manier wordt de geur de hele dag verspreid en kan de geur de hele dag gedragen worden. Het is ook een goed idee om de Solo Cedro op kleding te sprayen, omdat de geur hier ook blijft hangen. Zorg ervoor dat u altijd op een veilige afstand sprayt om schade aan kleding of meubilair te voorkomen.

Waarom de Solo Cedro? De Solo Cedro is een geweldige parfum voor mannen, omdat deze een frisse, houtachtige geur heeft die licht is en ook een langere duur heeft. De combinatie van mandarijn, roze peper, lavendel en nootmuskaat maken het tot een heerlijke, mannelijke geur die perfect is voor de lente en herfst. De Solo Cedro is perfect als cadeau voor mannen, waardoor deze parfum een geweldige manier is om zijn persoonlijkheid uit te drukken.