Loewe Agua de Loewe Mar de Coral Eau de Toilette 50 ml

Artikelnummer: 164121680137 Categorie:

Extra informatie

Merk

Seizoen

Geurtype

Topnoten

, , , , , ,

Hartnoten

, ,

Basisnoten

, , ,

Beschrijving

Loewe Agua de Loewe Mar de Coral Eau de Toilette is een verfijnde geur voor dames die geschikt is voor het zomerseizoen. De geur is bloemig aquatisch van aard en bevat een mix van verschillende noten. De topnoten bestaan uit citroen, grapefruit, mandarijn, munt, pomelo, tomatenblad en yuzu, terwijl de hartnoten jasmijn, lelietje-van-dalen en neroli bevat. De basisnoten bestaan uit amber, ceder, muskus en vanille. Het is een uitstekend geschenk voor vrouwen en de geur kan worden aangebracht op de hals, polsen en achter de oren.

Deze geur is gemaakt door de bekende parfumhuis Loewe. Het is een Spaanse modehuis dat bekend staat om zijn kenmerkende stijl, kwaliteit en luxueuze items. Het bedrijf werd opgericht in 1846 en heeft sindsdien een lange traditie van het maken van kwaliteitsparfums. Dit parfum is geïnspireerd op de schoonheid van de zee en het ruisen van de golven. Het is een unieke geur die een gevoel van vrijheid en onbeperkte mogelijkheden veroorzaakt.

De geur is verpakt in een elegante fles met een unieke zee-aarde kleurcombinatie. Het is een mooi cadeau voor vrouwen die op zoek zijn naar een geur die de zon, de zee en de vrijheid verbeeldt. De geur is ook geschikt voor iedereen die houdt van een frisse, bloemige aquatische geur. De geur van Agua de Loewe Mar de Coral Eau de Toilette is uniek, verfijnd en luxueus en is ideaal om te dragen tijdens de warme zomermaanden.