Laura Biagiotti Laura Eau de Toilette 50 ml

Artikelnummer: 066b428b3ccf Categorie:

Extra informatie

Merk

Seizoen

,

Geurtype

Topnoten

, , , , , ,

Hartnoten

, , , , , ,

Basisnoten

, , , , ,

Beschrijving

Laura Biagiotti Laura Eau de Toilette is een perfecte geur voor de lente en zomer, speciaal voor dames. De frisse, bloemige geur bestaat uit een mix van topnoten zoals bergamot, Braziliaans rozenhout, groene noten, lychees, perzik, pruim en watermeloen. Hartnoten zijn cyclamen, fresia, jasmijn, lelietje-van-dalen, orchidee, roos en viooltje. De basisnoten zijn amber, ceder, muskus, sandelhout, vanille en vetiver. Deze verzorgende geur is ideaal om te gebruiken als eau de toilette en is ideaal voor speciale gelegenheden, maar ook gewoon om er lekker mee te ruiken. Breng de geur aan op je polsen, achter je oren en in je hals en geniet van de verleidelijke, bloemige geur. De voordelen van Laura Biagiotti Laura Eau de Toilette zijn:
  • Verzorgend en verfrissend: Deze geur bestaat uit een mix van verschillende ingrediënten met een verzorgende en verfrissende werking.
  • Ideaal voor speciale gelegenheden: De bloemige geur is perfect voor speciale gelegenheden en is ook gewoon lekker om te ruiken.
  • Langdurig: De geur blijft lang hangen, waardoor je er de hele dag van kunt genieten.
Laura Biagiotti Laura Eau de Toilette is een verzorgende, bloemige geur die je perfect kunt dragen tijdens de lente en zomer. De geur bestaat uit verschillende top-, hart- en basisnoten die samen een verfrissende, verzorgende geur vormen. De geur is ideaal voor speciale gelegenheden, maar is ook gewoon lekker om te ruiken. Breng de geur aan op je polsen, achter je oren en in je hals en geniet van de verleidelijke geur. Met de voordelen van Laura Biagiotti Laura Eau de Toilette, zoals verzorgend en verfrissend, ideaal voor speciale gelegenheden en langdurig, zal je er de hele dag van kunnen genieten!