Lanvin Eclat de Nuit Eau de Parfum 50 ml

Artikelnummer: 064bbca45e4c Categorie:

Extra informatie

Merk

Seizoen

Geurtype

Topnoten

, ,

Hartnoten

, , ,

Basisnoten

, ,

Beschrijving

Lanvin Eclat de Nuit Eau de Parfum is een perfect geschenk voor dames. Deze geur is perfect voor de lente en heeft een bloemige, fruitige en gourmande geur. De topnoten zijn citroen, rode appel en zwarte bes. De hartnoten zijn brunfelsia gigantea, fresia, jasmijn en oranjebloesem. De basisnoten zijn praliné vulling, sandelhout en vanille.

De geur is perfect om als cadeau te geven, omdat het een heerlijke, fruitige geur heeft en de perfecte lentegeur is. De geur is sterk genoeg om de hele dag te dragen, maar subtiel genoeg om niet te overheersen. De geur is vrouwelijk, maar ook romantisch en heeft een verleidelijke toon.

Lanvin Eclat de Nuit Eau de Parfum is perfect om aan te brengen op de polsen, achter de oren, op de borst en achter de knieën. Deze plaatsen zijn het meest effectief om de geur te verspreiden. De geur is sterk genoeg om de hele dag te blijven, maar subtiel genoeg om niet te overheersen. De geur is perfect voor iedereen die op zoek is naar een verrukkelijke, vrouwelijke geur.

Lanvin Eclat de Nuit eau de parfum is perfect voor iedereen die op zoek is naar een frisse, vrouwelijke geur. De geur is perfect voor de lente en heeft een subtiele, maar krachtige geur waar je de hele dag van kunt genieten. De geur is perfect om aan te brengen op de juiste plekken om de geur de hele dag te laten blijven. Dit parfum is zeker een must-have voor iedereen die op zoek is naar een vrouwelijke en verleidelijke geur.