Lalique Satine Eau de Parfum 50 ml

Artikelnummer: 974c619f727f Categorie:

Extra informatie

Merk

Seizoen

,

Geurtype

Topnoten

, ,

Hartnoten

, ,

Basisnoten

, ,

Beschrijving

Lalique Satine Eau de Parfum is een oogstrelend parfum voor dames dat perfect is voor de herfst- en wintermaanden. De geur is oriëntaals houtachtig, met prachtige topnoten van gardenia, heliotroop (vanillebloem) en jasmijn. De hartnoten bestaan uit roze peper, tonkaboon en vanille, terwijl de basisnoten bestaan uit patchouli, sandelhout en vetiver. Dit is een uitstekend geschenk voor dames.

Het is belangrijk om de juiste plaats te kiezen om Lalique Satine Eau de Parfum aan te brengen. Het is het beste om het aan te brengen op de pulse points, zoals je polsen, binnenkant van je elleboog, achter je oor en achter je knie. Het is ook belangrijk om het parfum aan te brengen direct na het douchen, omdat de warmte van je huid de geur meer doet uitstralen.

Lalique Satine Eau de Parfum is een prachtig parfum dat perfect is voor dames van elke leeftijd. Deze geur is vooral populair bij dames die houden van een klassieke en romantische geur. Het is een verslavende geur die zeker zal opvallen en die zeker herinnerd zal worden.