Lalique Amethyst Eau de Parfum 50 ml

Artikelnummer: e140a9a1e33d Categorie:

Extra informatie

Merk

Seizoen

,

Geurtype

Topnoten

, , , ,

Hartnoten

, , ,

Basisnoten

, ,

Beschrijving

De Lalique Amethyst Eau de Parfum is de perfecte geur voor vrouwen om te dragen. Deze frisse, bloemige geur is ideaal voor de lente- en herfstmaanden. De topnoten bestaan uit aardbei, bosbes, bramen, moerbei en zwarte bes, met hartnoten die bestaan uit peper, pioenroos, roos en ylang-ylang. De basisnoten zijn bourbon vanille, hout noten en muskus. Al deze ingrediënten zorgen voor een onweerstaanbare geur die perfect is voor elke gelegenheid.

Amethyst is een uitstekend cadeau voor vrouwen. Het is een duurzaam en verfijnd parfum dat een perfecte manier is om je stijl en persoonlijkheid uit te drukken. Amethyst kan op een aantal verschillende manieren worden aangebracht, zoals achter de oren, op de polsen en achter de knieën. Door het toepassen van het parfum op deze plaatsen, kan je ervoor zorgen dat je geur de hele dag blijft hangen.

Als je op zoek bent naar een stijlvol kado voor een dierbare, dan is Amethyst een uitstekende optie. Het parfum is een perfecte combinatie van frisse bloemige geuren met een subtiele hint van muskus die zorgen voor een verfijnde en aantrekkelijke geur. Door het aanbrengen van het parfum op de juiste plekken, is de geur perfect voor elke gelegenheid. Amethyst is een stijlvol geschenk dat een prachtige geur heeft die de hele dag blijft hangen.