Lacoste Eau De Lacoste L.12.12 Pour Homme Magnetic Eau de Toilette 50 ml

lyko.com (€58,90)
bol.com
Laatste update:: mei 15, 2024 - 3:37 pm
Artikelnummer: 5802edd73b00 Categorie:

Extra informatie

Merk

Seizoen

,

Geurtype

Topnoten

, ,

Hartnoten

, ,

Basisnoten

, ,

Beschrijving

Lacoste Eau De Lacoste L.12.12 Pour Homme Magnetic Eau de Toilette is een heerlijk parfum voor mannen. Dit parfum is ontworpen om de perfecte balans te creëren tussen kracht en elegantie. De geur is aromatisch, kruidig en heeft een frisse, citrusachtige topnote. De topnoten zijn Artemisia dracunculus, bamboe en jeneverstruik. Hartnoten zijn geranium, thee en viooltje. Basisnoten zijn amber, patchouli en vetiver. Het is een perfect geschenk voor mannen van alle leeftijden.

Lacoste Eau De Lacoste L.12.12 Pour Homme Magnetic Eau de Toilette is een uitstekend parfum voor het voorjaar en de zomer. De frisse topnoten doen je denken aan de frisse lucht van een voorjaarsdag. De kruidige hartnoten voegen een sensuele geur toe en de basisnoten geven de geur diepte. Het is een parfum dat je aanbrengt na je dagelijkse douche of bad. Je kunt het ook gebruiken voor speciale gelegenheden, zoals een date of een avondje uit.

Lacoste Eau De Lacoste L.12.12 Pour Homme Magnetic Eau de Toilette is een parfum dat perfect is voor mannen die zich zelfverzekerd en elegant willen voelen. Het is een geur die je kracht geeft, maar niet overheerst. Het is een parfum dat je kunt dragen tijdens elk seizoen en voor elke gelegenheid. Dit parfum is een perfect cadeau voor mannen van alle leeftijden. Lacoste Eau De Lacoste L.12.12 Pour Homme Magnetic Eau de Toilette is de perfecte geur om te dragen en te genieten.