Lacoste Eau de Lacoste L.12.12 French Panache Eau de Toilette 50 ml

Artikelnummer: 1fd73627d51b Categorie:

Extra informatie

Merk

Seizoen

,

Geurtype

Topnoten

, ,

Hartnoten

, ,

Basisnoten

, ,

Beschrijving

De Lacoste Eau de Lacoste L.12.12 French Panache Eau de Toilette is een krachtig, bloemig parfum voor dames. Het is het perfecte parfum voor het lente- en herfstseizoen. De topnoten bestaan uit bergamot, roze peper en zwarte bes, waardoor de geur fris en verfrissend is. De hartnoten zijn Arabische jasmijn (Sambac), champagne en roos, waardoor de geur bloemig en romig wordt. De basisnoten bestaan uit muskus, patchouli en wit hout, waardoor de geur diep en warm wordt.

De Lacoste Eau de Lacoste L.12.12 French Panache Eau de Toilette kun je het beste aanbrengen op je polsen, achter je oren en in de holte van je hals. Deze plekken zijn de warmste delen van je lichaam, waardoor het parfum langer blijft hangen.

De voordelen van de Lacoste Eau de Lacoste L.12.12 French Panache Eau de Toilette zijn:

  • Frisse en verfrissende geur: De topnoten van bergamot, roze peper en zwarte bes zorgen ervoor dat de geur fris en verfrissend is.
  • Bloemige en romige geur: De hartnoten van Arabische jasmijn (Sambac), champagne en roos zorgen ervoor dat de geur bloemig en romig wordt.
  • Diepe en warme geur: De basisnoten van muskus, patchouli en wit hout zorgen ervoor dat de geur diep en warm wordt.
  • Langere geurhoudbaarheid: De warmste delen van je lichaam, zoals je polsen, achter je oren en in de holte van je hals, zorgen ervoor dat het parfum langer blijft hangen.

Lacoste Eau de Lacoste L.12.12 French Panache Eau de Toilette is een krachtig, bloemig parfum dat je het beste kunt aanbrengen op je polsen, achter je oren en in de holte van je hals. Het parfum heeft een frisse, bloemige en romige geur met een diepe, warme basis. Bovendien blijft de geur langer hangen.