Kenzo World Eau de Parfum 50 ml

Artikelnummer: 782da67b6eed Categorie:

Extra informatie

Merk

Seizoen

,

Geurtype

Topnoten

Hartnoten

, ,

Basisnoten

Beschrijving

Kenzo World Eau de Parfum is een unieke en betoverende geur die perfect is voor dames in de lente en herfst. De geur is bloemig houtachtig met muskusnoten, met topnoten van rood fruit, hartnoten van bloemige noten, Egyptische jasmijn en pioenroos en basisnoten van Ambroxan.

Kenzo World Eau de Parfum is het perfecte accessoire voor elke vrouw die haar look wil afmaken. De parfum kan worden aangebracht op de hals, polsen of achter de oren. Het heeft een aangename, subtiele geur die lang blijft hangen. Het is ook verkrijgbaar in een reeks verschillende verpakkingen, waaronder een kleine sprayfles die gemakkelijk in een tas past.

Voordelen van Kenzo World Eau de Parfum:

  • Een betoverende geur: Kenzo World Eau de Parfum heeft een betoverende geur die zowel bloemig als houtachtig is. De noten van rood fruit, bloemige noten, Egyptische jasmijn, pioenroos en Ambroxan maken deze geur uniek en onweerstaanbaar.
  • Lange houdbaarheid: Kenzo World Eau de Parfum heeft een lange houdbaarheid die het perfect maakt voor dagelijks gebruik. De parfum blijft de hele dag hangen zonder te overheersen.
  • Verschillende verpakkingen: Kenzo World Eau de Parfum is verkrijgbaar in een reeks verschillende verpakkingen, waaronder een kleine sprayfles die gemakkelijk in een tas past.

Kenzo World Eau de Parfum is een onweerstaanbare geur die perfect is voor dames die hun look willen afmaken. De subtiele geur is geschikt voor elk seizoen en kan worden aangebracht op de hals, polsen of achter de oren. Kenzo World Eau de Parfum is een perfecte geur voor elke vrouw die op zoek is naar een betoverende geur die lang blijft hangen.