Kenzo Le Monde Est Beau Eau de Toilette 50 ml

Artikelnummer: 8cba858a4752 Categorie:

Extra informatie

Merk

Seizoen

,

Geurtype

Topnoten

, , ,

Hartnoten

, , ,

Basisnoten

, , , ,

Beschrijving

Kenzo Le Monde Est Beau Eau de Toilette is een heerlijke, bloemige en fruitige geur, die perfect past bij het voorjaar en de zomer. De topnoten bestaan uit basilicum, magnolia, mandarijn en zwarte bessen, terwijl de hartnoten bestaan uit iris, Japanse kers bloesem, jasmijn en kamperfoelie. De basisnoten zijn bramen, ceder, sandelhout, tonkaboon en vetiver. Deze geur is een uitstekend geschenk voor dames.

Het is belangrijk om je geur op de juiste manier aan te brengen. Om de geur te versterken, kun je het beste de geur aanbrengen op plekken waar je bloed stroomt. Denk hierbij aan je polsen, hals en achter je oren. Breng het parfum ook aan op je kleding, zoals je kraag en je mouwen. Dit zorgt ervoor dat de geur langer blijft hangen.

Kenzo Le Monde Est Beau Eau de Toilette is een heerlijke geur die perfect geschikt is voor dames. Deze geur combineert bloemige en fruitige noten. Door de geur op de juiste plekken aan te brengen, kun je de geur versterken en langer laten hangen. Deze parfum is een uitstekend geschenk voor dames en een must-have voor het voorjaar en de zomer.