Kenzo Flower eau de lumiere Eau de Toilette 50 ml

bol.com
Laatste update:: mei 15, 2024 - 4:25 pm
Artikelnummer: 92ed588f1eb9 Categorie:

Extra informatie

Merk

Seizoen

Geurtype

Topnoten

,

Hartnoten

, , ,

Basisnoten

, ,

Beschrijving

Kenzo Flower Eau de Lumiere Eau de Toilette is een prachtig parfum dat een perfect cadeau is voor elke dame. Deze frisse en bloemige geur is ideaal voor de lente. Met topnoten van Calabrische Bergamot en Cassis, hartnoten van Bulgaarse Roos, Jasmijn, Perzik en Ylang-Ylang en basisnoten van Heliotroop (Vanillebloem), Viooltje en Witte Musk, staat Kenzo Flower Eau de Lumiere Eau de Toilette garant voor een prachtige, bloemige geur die de hele dag blijft hangen.

De beste manier om deze geur te dragen is door het aan te brengen op je polsen en achter je oren. Door deze plekken te parfumeren, wordt de geur de hele dag verspreid en kan je er de hele dag van genieten. Door je polsen en achter je oren te parfumeren, kun je ook de warmte van je huid gebruiken om de geur te verspreiden.

Kenzo Flower Eau de Lumiere Eau de Toilette is een perfect cadeau voor elke dame. Het is een luxueuze en stijlvolle geur die zeker zal imponeren. De geur is subtiel, maar toch krachtig en kan de hele dag blijven hangen. Het is een frisse, bloemige geur die perfect is voor de lente. De bloemige noten vullen de lucht met een licht, vrouwelijk aroma.

Kenzo Flower Eau de Lumiere Eau de Toilette is een perfect cadeau voor elke dame. De geur is subtiel, maar toch krachtig en kan de hele dag blijven hangen. De topnoten van Calabrische Bergamot en Cassis, hartnoten van Bulgaarse Roos, Jasmijn, Perzik en Ylang-Ylang en basisnoten van Heliotroop (Vanillebloem), Viooltje en Witte Musk maken deze geur tot een prachtige, bloemige geur die perfect is voor de lente. Kenzo Flower Eau de Lumiere Eau de Toilette is een perfect cadeau voor elke dame die stijlvol en luxueus wil zijn.