Kenzo Flower by Kenzo Poppy Bouquet Eau de Parfum 50 ml

Artikelnummer: 80bc4e851f9a Categorie:

Extra informatie

Merk

Seizoen

Geurtype

Topnoten

Hartnoten

,

Basisnoten

Beschrijving

Kenzo Flower by Kenzo Poppy Bouquet Eau de Parfum is een verfijnde, bloemige geur voor dames. Deze geur is perfect voor de heerlijke lente- en zomerdagen en is een uitstekend cadeau voor vrouwen. De topnoten van deze geur zijn Nashipeer, gevolgd door Hartnoten zoals Bulgaarse roos en gardenia, met als basisnoten Amandelboom. Deze geur is heerlijk romantisch en zal je uitnodigen om je dag te vieren.

Kenzo Flower by Kenzo Poppy Bouquet Eau de Parfum is een subtiel aroma dat gemakkelijk het hele dag kan blijven, zonder overweldigend te zijn. De geur is speciaal ontworpen om de vrouw te verfraaien en is perfect om aan te brengen op de polsen, achter de oren, op de borst, aan de achterkant van de nek en op de kleren. Door de krachtige, maar tegelijkertijd vrouwelijke geur te combineren met een mooie outfit, zullen mannen versteld staan van de charme die deze geur uitstraalt.

Kenzo Flower by Kenzo Poppy Bouquet Eau de Parfum is een zachte, maar verleidelijke geur die een vrouw kan helpen om zichzelf te verfraaien. Deze geur is perfect voor het lente- en zomerseizoen en is een uitstekend cadeau voor vrouwen. Door de verfrissende, bloemige geur in combinatie met je outfit, zal je verleidelijkheid naar een hoger niveau worden gebracht.