Kenzo Aqua Pour Homme Eau de Toilette 50 ml

deloox.nl (€47,79)
bol.com (€61,00)
Laatste update:: mei 15, 2024 - 4:13 pm
Artikelnummer: b711d60d54ea Categorie:

Extra informatie

Merk

Seizoen

, ,

Geurtype

Topnoten

, ,

Hartnoten

, , ,

Basisnoten

, , , , ,

Beschrijving

Kenzo Aqua Pour Homme Eau de Toilette is een heerlijke, aromatisch-aquatische geur voor mannen. Deze geur is ideaal voor het hele jaar, maar het meest geschikt voor de seizoenen lente, zomer en herfst. De topnoten van de geur zijn appel, bergamot en roze peper, gevolgd door hartnoten van groene noten, hazelnoot, sesamzaad en waternoten. De basisnoten zijn amber, ceder, muskus, sandelhout, tonkaboon en vanille. Kenzo Aqua Pour Homme Eau de Toilette is een uitstekend geschenk voor heren. Het is aan te raden om het parfum op de polsen, de achterkant van de nek en de binnenkant van de ellebogen aan te brengen.

Door het maken van een krachtige combinatie van verschillende geurnoten, creëert Kenzo Aqua Pour Homme Eau de Toilette een complexe geur die het hele jaar door gedragen kan worden. De topnoten van appel, bergamot en roze peper geven de geur een frisheid en energie, terwijl de hartnoten van groene noten, hazelnoot, sesamzaad en waternoten een zoete, bloemige toon geven. De basisnoten van amber, ceder, muskus, sandelhout, tonkaboon en vanille zorgen voor een warme, sensuele geur die de hele dag blijft hangen.

Kenzo Aqua Pour Homme Eau de Toilette is een heerlijke, aantrekkelijke geur die een man zal helpen zich stijlvol te voelen en zichzelf te presenteren. De geur is zowel fris als warm, waardoor het een perfecte geur is voor alledaagse omstandigheden. Het is een geweldig cadeau voor mannen van alle leeftijden en het is aan te raden het parfum op de polsen, de achterkant van de nek en de binnenkant van de ellebogen aan te brengen. Kenzo Aqua Pour Homme Eau de Toilette is een heerlijk parfum dat een man zal helpen zijn stijl te verbeteren.