Juliette Has a Gun Gentlewoman Eau de Parfum 50 ml

deloox.nl (€52,89)
bol.com (€59,19)
Laatste update:: mei 15, 2024 - 3:34 pm
Artikelnummer: 15c21671c0ac Categorie:

Extra informatie

Merk

Seizoen

,

Geurtype

Topnoten

, ,

Hartnoten

, , ,

Basisnoten

, ,

Beschrijving

Juliette Has a Gun Gentlewoman Eau de Parfum is een eerbetoon aan de kracht van de moderne vrouw. Deze vrouwelijke geur is perfect voor elke gelegenheid. Het is een unisex geur, waardoor het een uitstekend geschenk is voor elk geslacht. De topnoten van deze geur bestaan uit bergamot, neroli (oranjebloesem) en Sevilla Oranjebloesem. De hartnoten bestaan uit amandel, cumarine, lavendel en oranjebloesem. De basisnoten zijn aldehydische, muskusachtige noten met een warme, sensuele ondertoon van hout- en ambroksa noten.

Het is aan te raden om de Juliette Has a Gun Gentlewoman Eau de Parfum aan te brengen op de polsen, achter de oren en op het décolleté. Deze zachte, vrouwelijke geur zal je urenlang omringen met een verleidelijke, sensuele geur. De geur is perfect voor elk seizoen; het is een lichte, frisse geur die het hele jaar door perfect is. Het is de perfecte geur voor dagelijks gebruik of voor speciale gelegenheden.

Juliette Has a Gun Gentlewoman Eau de Parfum is een unieke, creatieve geur die perfect is voor de moderne vrouw. De frisse citrus invloeden maken het een perfecte keuze voor elk seizoen. De geur is sensueel, verleidelijk en perfect voor dagelijks gebruik. Het is een perfect geschenk voor elk geslacht. De geur is perfect voor elke gelegenheid en het is aan te raden om de geur op de juiste plekken aan te brengen om een optimaal resultaat te bereiken.