Juicy Couture Viva La Juicy Neon Eau de Parfum 50 ml

Artikelnummer: ee968d38bacd Categorie:

Extra informatie

Merk

Seizoen

,

Geurtype

Topnoten

Hartnoten

Basisnoten

,

Beschrijving

Juicy Couture Viva La Juicy Neon Eau de Parfum is een perfecte manier om een vrouw te verrassen. Deze bloemige, fruitige geur is een must-have voor elke vrouw die stijlvol en vrouwelijk wil blijven. De topnoten beginnen met een frisse, roze grapefruit, gevolgd door een delicate oranjebloesem als hartnoten. De basisnotes bestaan ​​uit houtachtige noten en tonkaboon, waardoor de geur zowel zacht als sexy is. Het is een uitstekend geschenk voor vrouwen van alle leeftijden en het is geschikt voor het hele jaar door. Je kunt het parfum overal aanbrengen, maar de beste plaatsen zijn de binnenkant van de polsen, de achterkant van de oren en de basis van de hals, waar het een lange tijd blijft.

Kwaliteit De Juicy Couture Viva La Juicy Neon Eau de Parfum is gemaakt van hoogwaardige ingrediënten en heeft een fijne, romige textuur. Het is een licht parfum dat niet overheersend is, maar het blijft de hele dag aanwezig op de huid. Ook is de geur mooi afgestemd op het seizoen, waardoor het ideaal is voor het hele jaar door.

Prijs De Juicy Couture Viva La Juicy Neon Eau de Parfum is betaalbaar en verkrijgbaar in een verscheidenheid aan verpakkingen, waaronder een 30ml, 50ml en 100ml fles. De prijs varieert afhankelijk van de verpakking, maar de meeste zijn gemakkelijk verkrijgbaar voor een betaalbare prijs.

Aanbeveling Als je op zoek bent naar een verleidelijk, stijlvol parfum dat licht en zacht is, dan is de Juicy Couture Viva La Juicy Neon Eau de Parfum een uitstekende keuze. Het is een geweldig cadeau voor elke gelegenheid en het is geschikt voor elk seizoen. De parfum is eenvoudig aan te brengen en blijft de hele dag aanwezig. Als je op zoek bent naar een betaalbare, verleidelijke geur, dan is deze een perfecte keuze.