Juicy Couture Oui Eau de Parfum 50 ml

Artikelnummer: 0d97169a23ba Categorie:

Extra informatie

Merk

Seizoen

,

Geurtype

Topnoten

, , ,

Hartnoten

, ,

Basisnoten

, ,

Beschrijving

Juicy Couture Oui Eau de Parfum is een uitstekend geschenk voor dames. Deze bloemig-fruite geur heeft een delicaat aroma dat is samengesteld uit acai-bes, peer, thee, watermeloen en jasmijn als topnoten. Het hart bestaat uit kamperfoelie, tuberoos (nachthyacint) en basisnoten zoals amber, houtachtige noten en muskus. De geur is licht en sensueel, waardoor het een perfecte keuze is voor iedere gelegenheid. Het is een goed idee om Juicy Couture Oui Eau de Parfum aan te brengen op de polsen, achter de oren en in de hals. Dit zal de geur maximaliseren en deze langer laten duren.

Juicy Couture Oui Eau de Parfum is geschikt voor het hele jaar door. De top noten van acai-bes en peer brengen fruitige frisheid mee, terwijl de thee- en watermeloennoten een zoete twist geven. De jasmijn en kamperfoelie geven de geur een zachte bloemige touch. De basis noten van amber, houtachtige noten en muskus geven de geur een verleidelijke diepte. Juicy Couture Oui Eau de Parfum is ideaal voor iedere gelegenheid. Het is perfect voor de lente en zomer omdat de geur de perfecte balans heeft tussen frisheid en warmte.

Juicy Couture Oui Eau de Parfum is een prachtig cadeau voor iedere vrouw. Het is een frisse en delicate geur die iedereen zal bekoren. Het is een goed idee om de parfum op de juiste plekken aan te brengen om de geur te maximaliseren. Juicy Couture Oui Eau de Parfum is geschikt voor het hele jaar door. De topnoten zorgen voor een frisse twist, terwijl de basisnoten een zoete sensualiteit geven. De geur is licht en verleidelijk en zal iedereen plezieren.