Juicy Couture Couture Eau de Parfum 50 ml

Artikelnummer: b843ad2350d7 Categorie:

Extra informatie

Merk

Seizoen

,

Geurtype

Topnoten

, ,

Hartnoten

, ,

Basisnoten

, ,

Beschrijving

Juicy Couture Couture Eau de Parfum is een bijzonder parfum uit de lente- en herfstcollectie van Juicy Couture. Het is een oriëntaals bloemig parfum, dat ideaal is voor dames. De topnoten van dit parfum bestaan uit Afrikaanse oranjebloem, grapefruit en mandarijn. De hartnoten zijn jasmijn, kamperfoelie en pruim. De basisnoten bestaan uit amber, sandelhout en vanille. Het is een uitstekend geschenk voor vrouwen, dat ze zeker zullen waarderen.

Het aanbrengen van Juicy Couture Couture Eau de Parfum is een simpele taak. U begint met het aanbrengen van de parfum op de polsen en achter de oren. Daarna verdeelt u het parfum gelijkmatig over de nek en het decolleté. Als laatste brengt u het parfum aan op de binnenkant van de ellebogen. Door deze stappen kunt u ervoor zorgen dat het parfum de hele dag goed blijft ruiken.

Juicy Couture Couture Eau de Parfum is een van de meest populaire parfums van Juicy Couture. Het heerlijke aroma en de geur van de top-, hart- en basisnoten maken het parfum tot een echt luxe product. Door het aanbrengen op de juiste plaatsen kunt u ervoor zorgen dat het parfum de hele dag goed blijft ruiken. Juicy Couture Couture Eau de Parfum is een uitstekend geschenk voor dames en een must-have voor elke parfumliefhebber.