Jesus Del Pozo Ambar Eau de Toilette 50 ml

Artikelnummer: 4f4415aad955 Categorie:

Extra informatie

Merk

Seizoen

Geurtype

Topnoten

, ,

Hartnoten

, ,

Basisnoten

, ,

Beschrijving

Jesus Del Pozo Ambar Eau de Toilette is een perfect geschenk voor de dames. Het is een prachtig oriëntaals bloemig parfum voor de herfst. De topnoten van Ambar bevatten bergamot, kardemom en mandarijn. Het hart van de geur bestaat uit iris, pioenroos en thee. De basisnoten zijn amber, ceder uit Virginia en salie. Jesus Del Pozo Ambar Eau de Toilette is een opvallende geur waarmee je kunt pronken. Je kunt het het beste aanbrengen op je polsen, hals en achter je oren voor een langere geurhoudbaarheid.

Jesus Del Pozo Ambar Eau de Toilette wordt gezien als een exclusief parfummerk, dat de dames helpt om hun charme en stijl te verbeteren. De geur is zoet en bloemig, waardoor hij het perfecte cadeau is voor herfst. De basisnoten van amber en ceder uit Virginia zorgen voor een subtiele, licht zoete geur. De geur is romantisch, maar tegelijkertijd ook krachtig. Je kunt de geur het beste combineren met een mooie herfstoutfit.

Jesus Del Pozo Ambar Eau de Toilette is een must-have voor elke vrouw die van parfum houdt. De geur is niet alleen subtiel, maar ook romantisch en krachtig. De meeste vrouwen zullen deze geur niet alleen heerlijk vinden, maar hij zal ook een statement maken. Het is een exclusief parfum dat gemaakt is om te pronken. Je kunt het parfum het beste aanbrengen op je polsen, hals en achter je oren. Het is een perfect geschenk voor de herfst.