James Bond 007 For Women Eau de Parfum 50 ml

Artikelnummer: 6672685de50b Categorie:

Extra informatie

Merk

Seizoen

,

Geurtype

Topnoten

, ,

Hartnoten

, ,

Basisnoten

, ,

Beschrijving

James Bond 007 For Women Eau de Parfum is een geur dat ontworpen is voor de moderne vrouw. Het heeft een bloemige en houtachtige geur die perfect geschikt is voor de herfst en winter. De topnoten van bergamot, roos en zwarte peper maken de geur fris en uitnodigend, terwijl de hartnoten van bramen, gardenia en jasmijn een romantische, bloemige touch geven. De basisnoten van ceder, witte musk en zwarte vanilleboon geven de geur kracht en diepte. Dit maakt het een uitstekend geschenk voor vrouwen.

James Bond 007 For Women Eau de Parfum is bedoeld om aangebracht te worden op de drukpunten van het lichaam. Het parfum moet aangebracht worden op de polsen, achter de oren, op de hals en in de plooien van de ellebogen. Voor het beste resultaat moet het parfum vervolgens gemasseerd worden in de huid om de geur te laten verspreiden. Het parfum moet ook regelmatig opnieuw aangebracht worden om de geur te behouden.

James Bond 007 For Women Eau de Parfum is een prachtig parfum voor vrouwen en is een perfect cadeau voor speciale gelegenheden. De geur is fris en romantisch, en heeft een bloemige en houtachtige geur die perfect geschikt is voor de herfst en winter. Het parfum moet op de juiste drukpunten aangebracht worden en regelmatig worden bijgevuld om de geur te behouden.