Issey Miyake L’Eau d’Issey Rose & Rose Eau de Parfum 50 ml

Artikelnummer: a7049a6acaa7 Categorie:

Extra informatie

Merk

Seizoen

Geurtype

Topnoten

, ,

Hartnoten

, ,

Basisnoten

, ,

Beschrijving

Issey Miyake L’Eau d’Issey Rose & Rose Eau de Parfum is een damesparfum uitgebracht in de lente. De geurtype is bloemig fruitig en de topnoten bestaan uit framboos, peer en roze peper. In het hart vindt u Bulgaarse Roos, Roos en Schijnhulst (Osmanthus). De basisnoten van de geur bestaan uit amber, kasjmier hout en patchouli. Deze parfum is een uitstekend geschenk voor dames en kan op verschillende plaatsen op het lichaam worden aangebracht, zoals op de polsen en achter de oren.

De fles van deze geur heeft een klassiek en elegant ontwerp. De fles is roze van kleur met een zilveren dop. Op de voorkant van de fles is een subtiel patroon van rode en witte bloemen afgebeeld. De Issey Miyake L’Eau d’Issey Rose & Rose Eau de Parfum is een frisse geur die doet denken aan de lente. De geur is licht en subtiel, maar toch krachtig genoeg om de hele dag te blijven hangen.

De Issey Miyake L’Eau d’Issey Rose & Rose Eau de Parfum is een klassieke en bloemige geur. De frisheid van de framboos, peer en roze peper tegen de bloemige en houtachtige tonen van de Bulgaarse Roos, Roos en Schijnhulst (Osmanthus) maken deze geur een echte klassieker. De amber, kasjmier hout en patchouli geven de geur een diep en warm gevoel. Deze geur is een perfecte keuze voor elke vrouw die een klassieke, maar toch frisse en bloemige geur wil.