Issey Miyake Fusion d’Issey Eau de Toilette 50 ml

Artikelnummer: 8cd0d808097e Categorie:

Extra informatie

Merk

Seizoen

,

Geurtype

Topnoten

, ,

Hartnoten

, , ,

Basisnoten

, ,

Beschrijving

Issey Miyake Fusion d’Issey Eau de Toilette is een heerlijke geur voor het lente en zomerseizoen. Het is een aromatisch fougere geur met topnoten van citroen, kokosmelk en vijgennektar. Daarnaast bevat de geur ook hartnoten van geranium, kardemom, rozemarijn en sandelhout. De basisnoten zijn ambroxan, houtnoten en patchouli. Dit maakt het tot een uitstekend geschenk voor mannen.

Het is belangrijk om het parfum op de juiste manier aan te brengen. Breng het parfum aan op de drukpunten, zoals de polsen, de achterkant van de oren, de binnenkant van de elleboog en de hals. Hierdoor zal de geur zich beter verspreiden. Vermijd direct contact met kleding, omdat het parfum hierin kan vervagen. Issey Miyake Fusion d’Issey Eau de Toilette is een perfecte manier om je outfit af te maken.

Het is een goed idee om het parfum op te bergen in een donkere, koel en droge omgeving. Hierdoor blijft de geur langer behouden. Probeer het parfum ook niet te mengen met andere geuren. Hierdoor kan de oorspronkelijke geur vervormd worden. Als je op zoek bent naar een heerlijk parfum voor mannen, dan is Issey Miyake Fusion d’Issey Eau de Toilette een goede keuze. Het is een luxe geur die perfect is voor het lente- en zomerseizoen.