Hugo Boss Boss Bottled Night Eau de Toilette 200 ml

Artikelnummer: 6b574f925d09 Categorie:

Extra informatie

Merk

Seizoen

,

Geurtype

Topnoten

,

Hartnoten

Basisnoten

,

Beschrijving

Hugo Boss Boss Bottled Night Eau de Toilette is een heerlijk parfum dat perfect geschikt is voor de heren. De geur is houtachtig aromatisch en heeft als topnoten berkenhout en lavendel. Hartnoten zijn viooltje en de basisnoten houtachtige noten en muskus. Een perfecte geur voor zowel de lente als de herfst.

Het is een uitstekend geschenk voor iedere man. Het is een geur die zowel verfijnd als krachtig is en die alle ogen op je zal trekken. Het is een geur die je mannelijkheid benadrukt en die perfect is voor een avond uit.

Het aanbrengen van de geur is eenvoudig. Breng het aan op de polsen, achter de oren en achter het oor. De geur zal zachtjes opwarmen en zich verspreiden naar de omgeving. De geur zal de hele dag blijven hangen en het is een geur die nooit verveelt.

Hugo Boss Boss Bottled Night Eau de Toilette is een geur die je mannelijkheid benadrukt. De geur is heerlijk en perfect geschikt voor de heren. Het is een geur die je mannelijkheid benadrukt en die perfect is voor een avond uit. Breng de geur aan op de polsen, achter de oren en achter het oor en laat je omgeving genieten van de heerlijke geur.