Hugo Boss Boss Bottled Marine Eau de Toilette 50 ml

Artikelnummer: 491cb71de99b Categorie:

Extra informatie

Merk

Seizoen

,

Geurtype

Topnoten

,

Hartnoten

,

Basisnoten

,

Beschrijving

Het herenparfum van Hugo Boss, Boss Bottled Marine Eau de Toilette, is een uitstekend geschenk voor mannen. De geurtype is houtachtig aromatisch wat een heerlijke, zoete geur geeft. De topnoten bestaan uit bevroren appel en munt, terwijl de hartnoten kaneel en scharlei bevatten. De basisnoten van deze geur bestaan uit kasjmier hout en patchouli. De geur kan het beste worden aangebracht op de polsen en de nek voor een langdurig resultaat.

De Boss Bottled Marine Eau de Toilette van Hugo Boss is perfect voor de lente- en zomermaanden. De frisse en kruidige geur is een goede keuze om deze seizoenen te verwelkomen. De topnoten bevatten een frisse mix van bevroren appel en munt, terwijl de hartnoten een kaneel- en scharlei-aroma bevatten. De basisnoten van de geur bestaan uit kasjmier hout en patchouli, waardoor een zoete, houtachtige geur wordt gecreëerd.

Door de kruidige en frisse geur is de Boss Bottled Marine Eau de Toilette van Hugo Boss een uitstekende keuze voor de lente- en zomermaanden. De geur is de perfecte manier om deze seizoenen te verwelkomen en is een geweldig cadeau voor mannen. De geur is een mix van frisse topnoten en kruidige hartnoten, met kasjmier hout en patchouli als basisnoten. Breng de geur op de polsen en de nek aan voor een langdurig resultaat.