Hugo Boss Alive Eau de Parfum 50 ml

Artikelnummer: 90c65659f987 Categorie:

Extra informatie

Merk

Seizoen

,

Geurtype

Topnoten

, , , ,

Hartnoten

,

Basisnoten

, , ,

Beschrijving

Hugo Boss Alive Eau de Parfum is een uitstekend geschenk voor vrouwen. Het is een heerlijke en verleidelijke geur die een vrouw kracht en vertrouwen geeft. De parfum heeft een houtachtige aromatische geur die bestaat uit topnoten van appel, kaneel, Madagscar vanille, pruim en zwarte bes. Naast deze topnoten bevat deze parfum ook hartnoten van Arabische jasmijn (Sambac) en tijm, evenals basisnoten van ceder, houtachtige noten, olijfboom en sandelhout.

Het is een zeer verleidelijke geur die licht en fris is en die je meeneemt naar een wereld van avontuur. De geur straalt vrouwelijkheid uit en is perfect voor vrouwen die de dag willen beginnen met een boost van energie. De parfum is perfect voor warme lente- en herfstdagen.

De parfum moet je aanbrengen op de polsen, achter de oren, de binnenkant van je ellebogen en achter je knieën. Dit zorgt ervoor dat de parfum de hele dag lang blijft hangen. Met Hugo Boss Alive Eau de Parfum kun je je zelfverzekerd voelen en zal je een onvergetelijke indruk maken op iedereen die je tegenkomt.