Hermes Terre D’Hermes Eau Intense Vetiver Eau de Parfum 50 ml

Artikelnummer: 8205baffe111 Categorie:

Extra informatie

Merk

Seizoen

, ,

Geurtype

Topnoten

, ,

Hartnoten

,

Basisnoten

, , ,

Beschrijving

Hermes Terre D’Hermes Eau Intense Vetiver Eau de Parfum is een speciale geur voor mannen die een frisse houtachtige, aromatische geur willen die hen het hele jaar door kan begeleiden. De topnoten van bergamot, citroen en grapefruit zorgen voor een vleugje frisheid. De hartnoten van Geranium en Sichuan peper zorgen voor een kruidige geur, terwijl de basisnoten van amberhout, olibanum (kerkwierook), patchouli en vetiver het parfum een warm, houtachtig aroma geven.

Deze intense geur is perfect om aan te brengen op de polsen, de hals en achter de oren. Het parfum gaat de hele dag mee, waardoor je je op elk moment fris en verzorgd voelt. De intense geur geeft je een gevoel van zelfvertrouwen en het versterkt je persoonlijke stijl. Het parfum is licht en subtiel, waardoor het perfect is voor elk seizoen.

Voordelen van Hermes Terre D’Hermes Eau Intense Vetiver Eau de Parfum:

  • Frisse, houtachtige geur: De combinatie van bergamot, citroen, grapefruit, geranium, Sichuan peper, amberhout, olibanum, patchouli en vetiver geven het parfum een frisse, houtachtige geur.
  • Lange duur: De intense geur houdt de hele dag aan, waardoor je je fris en verzorgd voelt.
  • Geschikt voor elk seizoen: Het parfum is licht en subtiel, waardoor het perfect is voor elk seizoen.
  • Opvallende geur: Deze intense geur zal zeker opvallen en je persoonlijke stijl versterken.

Hermes Terre D’Hermes Eau Intense Vetiver Eau de Parfum is een intense geur die perfect is voor elk seizoen. De frisse, houtachtige geur is krachtig, maar niet overheersend. Door de lange duur van de geur houd je je fris en verzorgd gedurende de dag. Door de intense geur zal je persoonlijke stijl versterkt worden en zal het je een gevoel van zelfvertrouwen geven.