Hermes Terre D’Hermes Eau de Toilette 50 ml

Artikelnummer: b85b7af256da Categorie:

Extra informatie

Merk

Seizoen

,

Geurtype

Topnoten

,

Hartnoten

, ,

Basisnoten

, , ,

Beschrijving

Als je op zoek bent naar een uitstekend geschenk voor heren, dan is Hermes Terre D’Hermes Eau de Toilette een goede optie. Deze parfum heeft een houtachtig kruidige geur, wat hem ideaal maakt voor de lente en herfst. De topnoten zijn grapefruit en sinaasappel, die een fris en citrusachtig aroma opleveren. De hartnoten bestaan uit pelargonium, peper en vuursteen, wat een verwarmend gevoel geeft. De basisnoten bestaan uit benzoine, ceder, patchouli en vetiver, waardoor het een kruidige en stevige geur heeft.

Hermes Terre D’Hermes Eau de Toilette is eenvoudig aan te brengen. Breng een kleine hoeveelheid aan op de polsen en achter de oren. De geur zal je de gehele dag vergezellen, maar het is aan te raden de parfum ‘s ochtends aan te brengen. Het is een frisse geur, dus het is ideaal om in de ochtend te gebruiken.

Als je op zoek bent naar een uitstekend geschenk voor heren, dan is Hermes Terre D’Hermes Eau de Toilette een goede optie. Deze parfum heeft een houtachtig kruidige geur die zowel fris als warm is. Door de verschillende noten krijgt het een lekker aroma dat je de hele dag bij zal blijven. Het is eenvoudig aan te brengen en zal je de hele dag vergezellen.