Guerlain Shalimar Eau de Parfum 50 ml

Artikelnummer: d5284fe80e52 Categorie:

Extra informatie

Merk

Seizoen

,

Geurtype

Topnoten

, , , ,

Hartnoten

, , , ,

Basisnoten

, , , , , , ,

Beschrijving

De Guerlain Shalimar Eau de Parfum is een damesgeur die geschikt is voor de herfst en de winter. Het is een oriëntaals kruidige geur, met als topnoten bergamot, ceder, citroen, citrusvruchten en mandarijn. Hartnoten zijn iris, jasmijn, patchouli, roos en vetiver. De basisnoten van Guerlain Shalimar Eau de Parfum zijn civet, leer, muskus, opoponax (gompastinaak), sandelhout, tonkaboon, vanille en wierook.

Guerlain Shalimar Eau de Parfum is een goed voorbeeld van een geur die perfect aansluit bij de herfst en de winter. De topnoten maken het een frisse geur, maar de hart- en basisnoten geven de geur een warme, oriëntaals kruidige uitstraling. Het is een geur die niet alleen geschikt is voor de dag, maar ook voor de avond. Het maakt je zelfverzekerd en vol zelfvertrouwen wanneer je de Guerlain Shalimar Eau de Parfum draagt.

De Guerlain Shalimar Eau de Parfum is een geur die je kunt dragen om je persoonlijkheid te laten stralen. Het is een geur die comfortabel om je heen hangt en die je een gevoel van luxe geeft. Deze geur is perfect voor iedereen die van een warm, kruidig aroma houdt. Of je nu op zoek bent naar een geur voor de dag of een geur voor de avond, de Guerlain Shalimar Eau de Parfum is een geweldige keuze.