Guerlain L’homme Ideal Eau de Parfum 50 ml

Artikelnummer: 523b8d01cc1e Categorie:

Extra informatie

Merk

Seizoen

,

Geurtype

Topnoten

, , ,

Hartnoten

,

Basisnoten

, ,

Beschrijving

Guerlain L’homme Ideal Eau de Parfum is een klassieke geur, die perfect is voor dames die van een houtachtige aromatische geur houden. De topnoten zijn citrusvruchten, oranjebloesem, pomerans en rozemarijn, wat een frisse en fruitige indruk geeft. De hartnoten bestaan uit amandel en tonkaboon, wat een warmere en zoetere geur geeft. De basisnoten bestaan uit ceder, leer en vetiver, wat een dieper aroma geeft. Dit luxe parfum is de perfecte geschenk-optie voor dames voor elke speciale gelegenheid.

Als je Guerlain L’homme Ideal Eau de Parfum draagt, is het belangrijk om op de juiste plaatsen te spuiten. Spuit eerst aan de binnenkant van je polsen, omdat deze warmte afgeven en de geur aanmoedigen. Breng het parfum aan op de binnenkant van je ellebogen en achter je oren, waar het het meeste verspreidt. Breng het ook aan op je sleutelbeen, zodat je meer subtiele noten krijgt.

Guerlain L’homme Ideal Eau de Parfum is een luxe parfum die perfect is voor dames die van een houtachtige aromatische geur houden. Het is een geweldige geschenk-optie voor elke speciale gelegenheid, met frisse topnoten, warme hartnoten en diepe basisnoten. Vergeet niet om het parfum op de juiste plaatsen aan te brengen, zodat je optimaal kunt genieten van de geur.