Guerlain La Petite Robe Noire Eau de Toilette 50 ml

Artikelnummer: 8ab02127e18b Categorie:

Extra informatie

Merk

Seizoen

Geurtype

Topnoten

, , ,

Hartnoten

, , ,

Basisnoten

, , , ,

Beschrijving

Guerlain La Petite Robe Noire Eau de Toilette is een perfect geschenk voor dames. De geur is perfect voor de lente en heeft een zoete amber-vanilletype. De topnoten bevatten amandel, bergamot, rode bessen (aalbes) en zure kersen. De hartnoten bevatten roos, rosa damascena, thee en zoethout. De basisnoten bestaan uit anijs, iris, patchouli, tonkaboon en vanille.

Het parfum is perfect voor het dagelijkse gebruik. Het heeft een subtiele, maar aanwezige geur die je je hele dag met je meedraagt. Breng het parfum aan op je polsen, achter je oren en in de kromming van je ellebogen. De geur is licht genoeg om een paar keer per dag bij te werken zonder overweldigend te zijn.

Guerlain La Petite Robe Noire Eau de Toilette is een uitstekend geschenk voor dames. Het heeft een subtiele, vrouwelijke geur die perfect is voor de lente. Het parfum is ideaal voor dagelijks gebruik en de geur blijft de hele dag aanwezig. Breng het parfum aan op je polsen, achter je oren en in de kromming van je ellebogen. Dit parfum is een must-have voor elke vrouw.