Guerlain Habit Rouge Eau de Parfum 50 ml

Artikelnummer: ee53fe4e292b Categorie:

Extra informatie

Merk

Seizoen

, ,

Geurtype

Topnoten

, , , , , ,

Hartnoten

, , , , , ,

Basisnoten

, , , , ,

Beschrijving

Guerlain Habit Rouge Eau de Parfum is een herengeur die perfect geschikt is voor de lente, herfst en winter. De geur is amber houtachtig en bestaat uit een mix van verschillende topnoten, hartnoten en basisnoten. De topnoten bestaan uit basilicum, bergamot, Braziliaans mahoniehout, citroen, limoen, mandarijn en sinaasappel. In de hartnoten vinden we anjer, ceder, jasmijn, kaneel, patchouli, roos en sandelhout. De basisnoten van deze parfum bestaan uit amber, benzoine, eikenmos, labdanum, leer en vanille. Deze parfum maakt een uitstekend geschenk voor heren en is perfect om op je kleding, polsen of nek aan te brengen.

Guerlain Habit Rouge Eau de Parfum is een zeer complexe geur die verschillende aroma’s combineert. De geur heeft een heldere, frisse top die wordt gecompleteerd door een warmere, verzorgende hart en een diepe, zachte basis. De kaneel, patchouli en roos geven de geur een sensuele en verleidelijke touch. De amber, benzoine en vanille combineren met het leer en eikenmos om een diepe, aardse basis te creëren. Het resultaat is een luxueuze geur die geschikt is voor elk moment.

Dankzij de mix van verschillende geurnoten maakt Guerlain Habit Rouge Eau de Parfum een perfect cadeau voor speciale gelegenheden. De geur is uniek en staat zeker garant voor een positieve reactie van de ontvanger. Dankzij de verfijnde en luxueuze geur is het een perfect cadeau voor mannen die van een subtiele geur houden. De geur is veelzijdig en kan op verschillende manieren worden gebruikt, waardoor het een perfect cadeau is voor mannen van alle leeftijden.