Gucci Guilty Pour Homme Eau de Parfum 50 ml

Artikelnummer: 9cd6c3345e06 Categorie:

Extra informatie

Merk

Seizoen

,

Geurtype

Topnoten

, , ,

Hartnoten

, ,

Basisnoten

,

Beschrijving

Gucci Guilty Pour Homme Eau de Parfum is een perfecte geur voor mannen. Deze krachtige en kruidige geur is ideaal voor het lente- en herfstseizoen. Het heeft een uitgesproken topnoten van balsamico azijn, rode chilipeper, roos en zout. De hartnoten bestaan uit lavendel, neroli (oranjebloesem) en oranjebloesem. Terwijl de basisnoten ceder en patchouli zijn. Deze geur is een uitstekend cadeau voor mannen en moet aangebracht worden op de polsen, achter de oren en op de hals.

Deze parfum is gemaakt om een sterk statement te maken. Het is een perfecte geur voor mannen die op zoek zijn naar een krachtige geur die onmiddellijk aandacht trekt. Het combineert de verfrissende ziltige tonen van de zee met de houtachtige kruidige tonen. De geur is onweerstaanbaar en verleidelijk. Het is een geur die ervoor zorgt dat je je goed voelt en een sterk statement maakt.

Gucci Guilty Pour Homme Eau de Parfum is een perfecte geur voor mannen die hun eigen stijl willen uitdrukken. De geur is sterk en krachtig, waardoor het een statement maakt. Het is een uitstekend cadeau voor mannen van elke leeftijd. De geur moet aangebracht worden op de polsen, achter de oren en op de hals. Deze geur is een perfecte manier om de persoonlijkheid te laten zien en de omgeving te verrassen.