Gucci Guilty Pour Femme Eau de Parfum 50 ml

Artikelnummer: 44dd46ce7d83 Categorie:

Extra informatie

Merk

Seizoen

,

Geurtype

Topnoten

, ,

Hartnoten

, , ,

Basisnoten

,

Beschrijving

Gucci Guilty Pour Femme Eau de Parfum is een prachtige geur voor vrouwen die op zoek zijn naar een luxueuze en verleidelijke parfum. De geur is een mix van oriëntaals bloemig met topnoten van bergamot, mandarijn en roze peper. Het hart is een combinatie van geranium, roos, sering en viooltje, gecreëerd om een intense, mysterieuze en romantische geur te geven. De basisnoten van amber en patchouli geven een warme, sensuele toon aan de geur. Perfect voor vrouwen die er mooi en verleidelijk uit willen zien, is Gucci Guilty Pour Femme Eau de Parfum een uitstekend geschenk voor elke gelegenheid.

Gucci Guilty Pour Femme Eau de Parfum is vooral geschikt voor lente- en herfstweer. De geur is zo samengesteld dat je het het hele jaar door kunt dragen, maar het is het meest krachtig tijdens de koelere maanden. De parfum moet op de juiste plaatsen aangebracht worden om het beste resultaat te krijgen; dus achter de oren, achter de ellebogen, op de polsen en achter de knieën. Gucci Guilty Pour Femme Eau de Parfum zal de hele dag blijven hangen, zodat je heerlijk kunt genieten van de geur.

Als je op zoek bent naar een prachtige, verleidelijke geur voor vrouwen, dan is Gucci Guilty Pour Femme Eau de Parfum een goede keuze. Met zijn oriëntaals bloemige geur en warme, sensuele basisnoten is het de perfecte geur om de dag mee te beginnen. De geur is zo samengesteld dat je het hele jaar door kunt dragen, maar het is het meest krachtig in de lente en herfst. Als je op zoek bent naar een uitstekend geschenk voor een speciale gelegenheid, dan is Gucci Guilty Pour Femme Eau de Parfum een goede keuze.