Gucci Guilty Absolute Eau de Parfum 50 ml

Artikelnummer: 722e3c02fe5f Categorie:

Extra informatie

Merk

Seizoen

,

Geurtype

Topnoten

Hartnoten

,

Basisnoten

,

Beschrijving

Gucci Guilty Absolute Eau de Parfum is een geur die is ontworpen voor mannen. Het is een perfecte keuze voor de herfst- en wintermaanden, dankzij de warme, houtachtige geur. Het biedt een uitstekend geschenk voor mannen van alle leeftijden. De topnoten van dit parfum bestaan uit leer, met hartnoten van cipres en patchouli. De basisnoten zijn hout en vetiver.

De geur van Gucci Guilty Absolute Eau de Parfum is rustgevend en warm. Het is een mooie geur die mannen aantrekkelijk maakt. Het is een intens parfum dat de aandacht vestigt op de man die het draagt. De geur is intens, maar niet overweldigend. Het is een perfecte geur voor mannen die van warmte en sensualiteit houden.

Gucci Guilty Absolute Eau de Parfum is het beste aan te brengen op de huid achter de oren en de polsen. Het parfum laat een subtiele geur achter die de hele dag aanwezig is. Het is ook een goed idee om het parfum te mengen met lotion op de armen en benen voor een meer subtiele geur. Gucci Guilty Absolute Eau de Parfum is een geweldig cadeau voor mannen die van krachtige geuren houden. Het is een parfum dat hun persoonlijkheid benadrukt en een gevoel van luxe en stijl geeft.