Gucci Bloom Profumo Di Fiori Eau de Parfum 50 ml

Artikelnummer: 83902439973d Categorie:

Extra informatie

Merk

Seizoen

,

Geurtype

Topnoten

,

Hartnoten

, ,

Basisnoten

, , , , ,

Beschrijving

Gucci Bloom Profumo Di Fiori Eau de Parfum is een luxueuze geur voor dames, die perfect geschikt is voor het voorjaar en de zomer. De geur heeft een orientaalse, bloemige geur met topnoten van Arabische Jasmijn (Sambac) en Chinese osmanthus, hartnoten van Jasmijn, Tuberoos (Nachthyacint) en Ylang-Ylang en basisnoten van Benzoine, Houtachtige noten, Muskus, Orris wortel (Iris Germanica), Sandelhout en Zonnenoten.

De beste plek om de geur aan te brengen is de pols, de binnenkant van de elleboog en achter de oren. Deze plekken geven de geur de meeste kans om te verspreiden. Door deze geur aan te brengen, kunt u ervoor zorgen dat uw geur het hele dag blijft, zelfs tijdens het zweten.

De voordelen van deze luxueuze geur zijn: langdurige geur, zodat u zich de hele dag fris en verzorgd voelt; verfijnde geur, die vrouwelijk, sensueel en verleidelijk is; en vele geurnoten, die samenkomen om een ​​indrukwekkend bouquet te creëren.

Als u op zoek bent naar een luxueuze geur die uw stijl benadrukt, is Gucci Bloom Profumo Di Fiori Eau de Parfum een uitstekende keuze. De geur biedt een verfijnde geur die perfect is voor het voorjaar en de zomer. Bovendien heeft de geur een langdurige geur en vele verschillende geurnoten die een prachtig bouquet creëren.