Givenchy Very Irresistible Eau de Toilette 50 ml

Artikelnummer: 1574fff43fc9 Categorie:

Extra informatie

Merk

Seizoen

Geurtype

Topnoten

, ,

Hartnoten

, ,

Basisnoten

Beschrijving

Givenchy Very Irresistible Eau de Toilette is een licht, bloemig parfum dat perfect is voor de lente en zomerseizoenen. Het is een fris, licht parfum dat de hele dag goed blijft ruiken, dankzij de lange levensduur. Het parfum is geschikt voor beide geslachten en vooral populair bij mensen van alle leeftijden.

Het is het perfecte parfum om overdag te dragen, bijvoorbeeld als je naar het werk gaat, een feestje bijwoont of gewoon een wandeling maakt. Het is een subtiel parfum dat niet opvalt en je het hele dag een zacht, bloemig aroma geeft.

Givenchy Very Irresistible Eau de Toilette heeft een heerlijke bloemengeur, die is verrijkt met licht zoete en kruidige tonen. Deze geur is vergelijkbaar met veel andere Givenchyparfums, zoals Play for Her, Ange ou Démon Le Secret of Very Irresistible LIntense.

In tegenstelling tot andere parfums, is Givenchy Very Irresistible Eau de Toilette niet te sterk, maar heeft een subtiele geur die je het hele dag kan dragen. Het is een heerlijk, zacht parfum dat, wanneer je het eenmaal hebt geprobeerd, je waarschijnlijk iedere dag zal willen dragen.

Het is een goede investering en zal je zeker niet teleurstellen.