Givenchy Songe Précieux Eau de Toilette 50 ml

Artikelnummer: b14bd97ce89b Categorie:

Extra informatie

Merk

Seizoen

,

Geurtype

Topnoten

, ,

Hartnoten

, ,

Basisnoten

, ,

Beschrijving

Heb je je ooit afgevraagd hoe het voelt om te worden omgeven door een bijzonder en betoverend aroma? Dan is de Givenchy Songe Précieux Eau de Toilette een must-have voor jou. Deze bloemige fruitige geur is perfect voor de lentezon en de warme zomerdagen.

De topnoten van de Givenchy Songe Précieux Eau de Toilette zullen je verrassen. Deze bestaan uit guave, roze grapefruit en roze peper. Deze mix zal je omringen met een frisse en verleidelijke geur.

De hartnoten van de Givenchy Songe Précieux Eau de Toilette zijn verfijnd en bloemig. Jasmijn, pioenroos en waterlelie worden je omringd met deze sensuele geur. Deze combinatie zal je een vrouwelijke en romantische uitstraling geven.

De basisnoten van de Givenchy Songe Précieux Eau de Toilette zijn een mix van warme ingrediënten. Het bevat ceder, sandelhout en witte muskus. Deze geur zal je een luxueus en betoverend gevoel geven.

Aarzel dus niet om je te omringen met de Givenchy Songe Précieux Eau de Toilette. Wij vergelijken alle goedkoopste prijzen zodat je de perfecte parfum voor je kunt vinden. Breng de parfum aan op je polsen, achter je oren en in je nek voor een langdurige en verleidelijke geur.