Givenchy Gentlemen Only Eau de Toilette 50 ml

bol.com
Laatste update:: mei 15, 2024 - 3:35 pm
Artikelnummer: 1b978272b979 Categorie:

Extra informatie

Merk

Seizoen

,

Geurtype

Topnoten

, , , ,

Hartnoten

, , , ,

Basisnoten

,

Beschrijving

Givenchy Gentlemen Only Eau de Toilette is een heerlijke geur voor heren die het perfecte geschenk vormt voor elke gelegenheid. De geur is zowel geschikt voor de lente als herfst. Het is een houtachtige geur met topnoten van bergamot, berkenblad, groene mandarijn, nootmuskaat en roze peper. Het hart bestaat uit ceder, elemi, patchouli, vetiver en viooltjesblad. De basis is gemaakt van muskus en wierook. Deze geur is perfect voor mannen die een krachtige en dynamische geur willen. Het is een uitstekend cadeau voor mannen van alle leeftijden.

Het is belangrijk om de juiste manier te kiezen om de parfum aan te brengen. Voordat u de parfum aanbrengt, moet u ervoor zorgen dat uw huid schoon en droog is. Breng de parfum aan op de polsen, achter de oren, op de binnenkant van de ellebogen en achter de knieën. Dit zorgt ervoor dat de geur de hele dag blijft hangen. Vermijd het aanbrengen van de parfum direct op de huid. Als u dit doet, zal de geur onmiddellijk vervliegen.

Givenchy Gentlemen Only Eau de Toilette is een heerlijke geur die mannen van alle leeftijden zal aanspreken. Het is een krachtige en dynamische geur die perfect geschikt is voor elke gelegenheid. Breng de parfum aan op de juiste manier om ervoor te zorgen dat u de geur de hele dag kunt ruiken. Het is een uitstekend cadeau voor mannen van alle leeftijden.