Furla Autentica Eau de Parfum 50 ml

Artikelnummer: 3052b9cb0f3a Categorie:

Extra informatie

Merk

Seizoen

,

Geurtype

Topnoten

, ,

Hartnoten

, ,

Basisnoten

, ,

Beschrijving

Furla Autentica Eau de Parfum is een verleidelijke geur voor vrouwen, die het beste in de lente en zomer kan worden gedragen. De geur heeft een chypre fruitige geurtype, wat betekent dat het een combinatie is van zoete vruchten, bloemen en houtachtige noten. De topnoten zijn framboos, mandarijn en peer, die een zoet en fruitig aroma creëren. De hartnoten zijn kersenbloesem, lelietjevandalen en pioenroos, die een bloemig aroma creëren. De basisnoten zijn kasjmierhout, muskus en patchouli, die een houtachtige en aards aroma creëren.

De geur is perfect om te dragen als je een verleidelijke indruk wilt maken. De zoete en fruitige topnoten geven je een energiek gevoel, terwijl de bloemige en houtachtige noten je een meer sensuele kant geven. De geur is zo samengesteld dat hij de hele dag blijft hangen, wat betekent dat je er zeker van kunt zijn dat je er goed uitziet.

Wat betreft waar de geur aan te brengen, is de basis van de nek en de polsen de beste plaatsen om de geur te verspreiden. Je kunt ook wat parfum aanbrengen op de binnenkant van je elleboog, je knieholtes en je enkels. Op deze manier zal de geur zich het hele dag verspreiden.

Furla Autentica Eau de Parfum heeft veel voordelen. Ten eerste zorgt de geur ervoor dat je er verfijnd en verleidelijk uitziet. Ten tweede is de geur langdurig, wat betekent dat je er de hele dag van kunt genieten. Ten derde is het een unisex geur, wat betekent dat het geschikt is voor zowel mannen als vrouwen. Ten slotte is het een betaalbaar parfum, wat betekent dat het binnen het budget van iedereen past.