Etienne Aigner No 1 Eau de Toilette 50 ml

deloox.nl (€27,69)
bol.com (€37,99)
Laatste update:: mei 15, 2024 - 4:49 pm
Artikelnummer: bbe40c83fb40 Categorie:

Extra informatie

Merk

Seizoen

,

Geurtype

Topnoten

, , ,

Hartnoten

, ,

Basisnoten

, , , , ,

Beschrijving

Voor de heren die op zoek zijn naar een verfrissende geur voor de lente en de zomer, is de Etienne Aigner No 1 Eau de Toilette een uitstekende keuze. Deze geur is een oriëntaals houtachtige geur met de topnoten Artemisia dracunculus, Bergamot, Ceder en Peper. De hartnoten bestaan uit Gemberbloem, Geranium en Kaneel, terwijl de basisnoten Agarhout (Oud), Labdanum, Muskus, Sandelhout, Vetiver en Wierook zijn. De beste manier om deze geur te dragen, is door het aan te brengen op de gebieden die warmte afgeven zoals de polsen, de hals en achter de oren. Op deze manier zal de geur de hele dag blijven hangen. De belangrijkste voordelen van de Etienne Aigner No 1 Eau de Toilette zijn:
  • Langdurig:De geur blijft de hele dag hangen, omdat hij aangebracht is op de warmste delen van het lichaam.
  • Verfijnde geur:De geur is een combinatie van verschillende noten, waardoor hij complex en verfijnd is, maar niet overheersend.
  • Verfrissend:De geur is perfect voor de lente en de zomer, omdat hij fris en verkwikkend is.
De Etienne Aigner No 1 Eau de Toilette is een uitstekende optie voor mannen die op zoek zijn naar een verfrissende en verfijnde geur voor de lente en de zomer. Door de geur op de warmste delen van het lichaam aan te brengen, blijft de geur de hele dag hangen. De geur heeft ook verschillende voordelen, zoals dat hij langdurig is, verfijnd is en verfrissend is.