Estée Lauder Beautiful Magnolia Intense Eau de Parfum 50 ml

Artikelnummer: b38447d9d2c2 Categorie:

Extra informatie

Merk

Seizoen

,

Geurtype

Topnoten

, ,

Hartnoten

, ,

Basisnoten

, , ,

Beschrijving

Estée Lauder Beautiful Magnolia Intense Eau de Parfum is een uitstekend geschenk voor dames. Deze parfum heeft een geweldige geur die het hele jaar door genoten kan worden, maar het meest geschikt is voor de lente en herfst. Het is een chypre bloemige geur met kardemom, mandarijn en viooltjesblad als topnoten, iris, magnolia en patchouli als hartnoten, en ceder uit Virginia, leer, muskus en vanille als basisnoten.

Het is belangrijk om de parfum op de juiste plekken aan te brengen. Breng de parfum aan op de polsen, achter de oren, achter de knieën, aan je hals, binnenkant van je ellebogen en aan je buik. Deze plekken zorgen voor de beste verspreiding van de geur.

Estée Lauder Beautiful Magnolia Intense Eau de Parfum is een prachtige, romantische geur die perfect is voor een speciale gelegenheid. De frisse topnoten zijn verfijnd en subtiel, terwijl de bloemige hartnoten een vleugje romantiek toevoegen. De basisnoten zijn warm en krachtig, waardoor de geur een unieke en aantrekkelijke diepte heeft.

Estée Lauder Beautiful Magnolia Intense Eau de Parfum is een perfect geschenk voor dames van elke leeftijd. De geur is zo subtiel dat hij geschikt is voor elke gelegenheid, maar intiem genoeg om de liefde en zorg van de gever te symboliseren. De parfum is verkrijgbaar in een prachtige fles met een elegante, luxueuze verpakking, die een geweldig cadeau maakt.