Elie Saab Le Parfum Lumière Eau de Parfum 50 ml

Artikelnummer: 68aed4a103f7 Categorie:

Extra informatie

Merk

Seizoen

,

Geurtype

Topnoten

, ,

Hartnoten

, ,

Basisnoten

, , ,

Beschrijving

Elie Saab Le Parfum Lumière Eau de Parfum is een uitstekend geschenk voor dames. Het is een oriëntaals bloemig parfum met topnoten van mandarijn, oranjebloesem en ylang-ylang, hartnoten van Arabische jasmijn (Sambac), gardenia en tuberoos (Nachthyacint), en basisnoten van amber, hout noten, muskus en patchouli. Deze geur is ideaal voor de lente- en herfstseizoenen. Het is een perfecte geur om te dragen naar speciale gelegenheden, zoals een avondje uit of een romantisch diner.

Hoe aan te brengen? Elie Saab Le Parfum Lumière Eau de Parfum is eenvoudig aan te brengen. Gebruik de verstuiver om de parfum op de polsen, hals en achter de oren aan te brengen. Breng ook wat aan op het decolleté en achter de knieën om de geur langer te behouden. Deze parfum is ook geschikt om te gebruiken als een lichte body mist.

Waarom is het zo speciaal? Elie Saab Le Parfum Lumière Eau de Parfum is een unieke geur die een gevoel van luxe en romantiek uitstraalt. De geur is perfect om je zelfverzekerd en aantrekkelijk te voelen. Het combineert de schoonheid van bloemen met de kracht van muskus en amber, waardoor het een geweldige geur is om te dragen. Deze parfum is ook licht en subtiel, waardoor het geschikt is voor zowel dag- als avondgebruik.