Elie Saab Girl Of Now Eau de Parfum 50 ml

Artikelnummer: e97f96739b52 Categorie:

Extra informatie

Merk

Seizoen

,

Geurtype

Topnoten

, ,

Hartnoten

, ,

Basisnoten

, , ,

Beschrijving

Elie Saab Girl Of Now Eau de Parfum is een prachtig en bijzonder geschenk voor dames. Het heeft een oriëntaals bloemige geur die perfect is voor de herfst en winter. De topnoten bestaan uit mandarijn, peer en pistache nootjes, die samen een frisse, fruitige geur creëren. De hartnoten bevatten amandel, magnolia en oranjebloesem, wat een bloemig en romig geurpalet oplevert. De basisnoten bestaan uit amandelmelk, cashmeran, patchouli en tonkaboon, waardoor de geur zacht en zwoel wordt.

Dit parfum is perfect om cadeau te doen aan een dame. De frisse, fruitige en bloemige geur zorgt ervoor dat het een populaire geur is, zowel bij jongere als oudere dames. Het is ook geschikt voor dagelijks gebruik, omdat de geur niet te sterk is.

Bij het aanbrengen van deze parfum, is het belangrijk om de juiste plekken te kiezen. Breng het aan op de polsen en achter je oren, maar ook achter je knieën en in je nek. Op deze manier wordt de geur verspreid en blijft hij de hele dag hangen.

Als je op zoek bent naar een geschenk voor een dame, is Elie Saab Girl Of Now Eau de Parfum een uitstekende keuze. De mooie, bloemige geur is perfect voor zowel dagelijks gebruik als voor speciale gelegenheden. De frisse, fruitige topnoten zorgen ervoor dat de geur licht en verfijnd is. Daarnaast blijft de geur de hele dag hangen als je het op de juiste plekken aanbrengt.