Ducati Fight For Me Extreme Eau de Toilette 50 ml

Artikelnummer: 5854a0bc6a23 Categorie:

Extra informatie

Merk

Seizoen

,

Geurtype

Topnoten

, ,

Hartnoten

, ,

Basisnoten

, ,

Beschrijving

Ducati Fight For Me Extreme Eau de Toilette 50 ml voor heren. De eau de toilette van Ducati Fight For Me Extreme is heerlijk voor dagelijks gebruik. In een eau de toilette zit 6% tot 12% parfumolie waardoor deze een stukje subtieler is dan een eau de parfum. De eau de toilette van Ducati Fight For Me Extreme is daardoor ideaal om bijvoorbeeld naar het werk te dragen. Wil je wat langer plezier van je geur dan kun je hem combineren met de andere verzorgingsproducten van Ducati Fight For Me Extreme, of je kunt een tasverstuiver vullen met de eau de toilette zodat je deze gedurende de dag nog bij kunt sprayen.