Dolce & Gabbana The One Gold For Men Eau de Parfum Intense 50 ml

Artikelnummer: 8bef6432b9a3 Categorie:

Extra informatie

Merk

Seizoen

, ,

Geurtype

Topnoten

, ,

Hartnoten

, ,

Basisnoten

, ,

Beschrijving

Dolce & Gabbana The One Gold For Men Eau de Parfum Intense is een aromaatisch kruidige geur voor heren. De topnoten van deze parfum bestaan uit bloed sinaasappel, gember en Siciliaanse bergamot. De hartnoten bestaan uit geranium, kardemom en scharlei. De basisnoten bestaan uit amberhout, Haïtiaanse vetiver en patchouli. Dit is een uitstekend cadeau voor mannen en kan op het lichaam worden aangebracht om de geur volledig te ervaren.

Deze parfum van Dolce & Gabbana heeft een zeer uitgesproken geur die zowel stijlvol als modern is. De bloed sinaasappel, gember en bergamot geven een frisse en energieke kick aan de geur. De geranium, kardemom en scharlei geven de geur een diepere en mysterieuze toon. De amberhout, Haïtiaanse vetiver en patchouli geven de geur een warme en luxe basis.

Dolce & Gabbana The One Gold For Men Eau de Parfum Intense is perfect voor mannen die op zoek zijn naar een krachtige, moderne geur. Het is een geur die zowel in de lente, zomer als herfst kan worden gedragen. De geur is ook een uitstekende keuze voor speciale gelegenheden, waarbij een krachtige en luxueuze geur wordt gewaardeerd.