Dolce & Gabbana The One For Men Intense Eau de Parfum 50 ml

deloox.nl (€52,99)
bol.com (€63,29)
Laatste update:: mei 15, 2024 - 4:48 pm
Artikelnummer: 9fadddc5c657 Categorie:

Extra informatie

Merk

Seizoen

,

Geurtype

Topnoten

, ,

Hartnoten

, , ,

Basisnoten

, , ,

Beschrijving

Dolce & Gabbana The One For Men Intense Eau de Parfum is een verleidelijke en sensuele geur voor heren. De geur heeft een leerachtig karakter, en is het perfecte parfum voor de herfst en winter. Met topnoten van cipres, kardemom en neroli (oranjebloesem), hartnoten van benzoine, cashmeran, neroli (oranjebloesem) en scharlei en basisnoten van labdanum, leer, neroli (oranjebloesem) en patchouli, is het een krachtig parfum dat je kunt dragen tijdens speciale gelegenheden.

Dolce & Gabbana The One For Men Intense Eau de Parfum kan het beste op de polsen, achter de oren, op de hals en achter de knieën worden aangebracht, zodat de geur de hele dag blijft hangen. Het voordeel van het aanbrengen van parfum op deze plaatsen is dat het bewegingen volgt bij het lopen, wat resulteert in een subtiele, maar aanhoudende geur die anderen zullen opmerken.

Dolce & Gabbana The One For Men Intense Eau de Parfum is een krachtig parfum dat een zinnelijke, verleidelijke uitstraling geeft. Het is een perfecte geur voor speciale gelegenheden en biedt een aantal voordelen: het is een subtiele, maar aanhoudende geur; het brengt een verleidelijke aura teweeg; het is een intens, maar toch klassiek parfum; en het is perfect voor de herfst en winter.

Dolce & Gabbana The One For Men Intense Eau de Parfum is een verleidelijke en sensuele geur voor heren die op zoek zijn naar een krachtig parfum dat een zinnelijke, verleidelijke uitstraling geeft. Met de topnoten, hartnoten en basisnoten gecombineerd met het perfecte seizoen om het te dragen, is dit een prachtig parfum dat het perfecte accessoire is voor elke man.