Dolce & Gabbana Pour Femme Eau de Parfum 50 ml

Artikelnummer: c367805b3bda Categorie:

Extra informatie

Merk

Seizoen

,

Geurtype

Topnoten

, ,

Hartnoten

,

Basisnoten

, , ,

Beschrijving

Dolce & Gabbana Pour Femme Eau de Parfum is een perfect cadeau voor dames. Het is een bloemige geur die in de herfst en winter het beste tot zijn recht komt. De topnoten bestaan uit framboos, mandarijn en neroli (oranjebloesem). Daarnaast zijn er hartnoten van jasmijn en oranjebloesem. De basisnoten bestaan uit heliotroop (vanillebloem), marshmellow, sandelhout en vanille.

Om de geur optimaal te laten uitblinken, is het belangrijk om hem op de juiste plekken aan te brengen. Breng de parfum aan op warmere plekken zoals de polsen, achter de oren, in de hals en aan de binnenkant van de ellebogen. Door deze plekken te vermijden, zoals de oksels, krijgt de geur de kans om de hele dag te blijven hangen.

Dolce & Gabbana Pour Femme Eau de Parfum is een prachtig cadeau voor dames. Deze geur is perfect voor de herfst en winter, met de combinatie van verschillende bloemige top- en hartnoten en basisnoten van heliotroop, marshmellow, sandelhout en vanille. Vergeet niet om de parfum op de juiste plekken te verstuiven voor een optimale beleving.