Dolce & Gabbana Dolce Lily Eau de Toilette 50 ml

deloox.nl (€48,99)
bol.com (€48,99)
Laatste update:: mei 15, 2024 - 4:46 pm
Artikelnummer: 61ea7bc19aea Categorie:

Extra informatie

Merk

Seizoen

,

Geurtype

Topnoten

, ,

Hartnoten

,

Basisnoten

, ,

Beschrijving

Dolce & Gabbana Dolce Lily Eau de Toilette is een luchtige, bloemige en fruitige geur voor dames. Deze geur is perfect voor de lente- en zomertijd. De topnoten van Bergamot, Citroen en Passievrucht geven het een fris en fruitig gevoel. De hartnoten van Lelie en Roos geven de geur een romantisch en bloemig tintje. De basisnoten van Muskus, Sandelhout en Vanille maken de geur zacht en sensueel.

De Dolce & Gabbana Dolce Lily Eau de Toilette is gemakkelijk aan te brengen op de polsen, achter je oren, op je hals en op je borst. Het is een subtiele geur die je niet overweldigt. Het heeft een lange blijvende geur en je hoeft het maar een paar keer per dag op te frissen.

De Dolce & Gabbana Dolce Lily Eau de Toilette heeft verschillende voordelen. Ten eerste krijg je veel complimentjes als je deze geur draagt. De geur is licht en bloemig en is perfect voor elke gelegenheid. Bovendien vind je hier de goedkoopste prijs voor deze geur. Het is een kwalitatief hoogwaardig product dat is gemaakt van de beste ingrediënten. Je kunt er zeker van zijn dat je de hele dag plezier zult hebben met deze geur.

Dolce & Gabbana Dolce Lily Eau de Toilette is een perfecte keuze voor elke vrouw die op zoek is naar een subtiele, verfijnde en romantische geur. Je krijgt veel complimentjes als je deze geur draagt en hier vind je de goedkoopste prijs voor deze geur.