Diptyque Olene Eau de Toilette 50 ml

Artikelnummer: c508a39781b8 Categorie:

Extra informatie

Merk

Seizoen

Geurtype

Topnoten

,

Hartnoten

,

Basisnoten

,

Beschrijving

Diptyque Olene Eau de Toilette is een uitstekend geschenk voor vrouwen. Deze lentegeur is perfect voor deze tijd van het jaar en heeft een heerlijke bloemengeur. De topnoten bestaan uit kamperfoelie en narcis, de hartnoten zijn blauwe regen en jasmijn en de basisnoten zijn groene noten en witte bloemen. Al deze verschillende geurnoten samen creëren een prachtige geur die perfect is voor dagelijks gebruik.

Olene Eau de Toilette is gemakkelijk aan te brengen. U kunt het op twee manieren gebruiken: als body spray of als parfum. De body spray is ideaal voor dagelijks gebruik, terwijl de parfum meer geschikt is voor speciale gelegenheden. U kunt de body spray op de polsen, op de nek of achter de oren aanbrengen. Als u de parfum wilt gebruiken, breng dan ook een kleine hoeveelheid aan op de polsen, achter de oren of op de nek.

Diptyque Olene Eau de Toilette is een fantastisch cadeau voor elke vrouw. De geur is subtiel en elegant en de lentegeur is perfect voor deze tijd van het jaar. Het is gemakkelijk aan te brengen en het laat je de hele dag verfrissend en verleidelijk ruiken. Dus als je op zoek bent naar een geschenk voor een speciale vrouw, dan is Diptyque Olene Eau de Toilette een uitstekende keuze.