Dior Poison Eau de Toilette 50 ml

Artikelnummer: 67d0215bb2f3 Categorie:

Extra informatie

Merk

Seizoen

,

Geurtype

Topnoten

, , , ,

Hartnoten

, , , , , , , ,

Basisnoten

, , , , , ,

Beschrijving

Dior Poison Eau de Toilette is een heerlijk geurend parfum dat een perfecte aanvulling vormt op elke damesgarderobe, zowel in de herfst als in de winter. Het parfum is een Oriëntaals bloemig geurstuk dat is samengesteld met topnoten van anijs, Braziliaans rozenhout, koriander, pruim en wilde bessen. De hartnoten bestaan uit Afrikaanse Oranjebloem, anjer, jasmijn, kaneel, opoponax, roos, tuberoos, wierook en witte honing. En de basisnoten zijn amber, ceder uit Virginia, heliotroop, muskus, sandelhout, vanille en vetiver. Het is dan ook een perfect geschenk voor het vrouwelijk geslacht.

Het parfum wordt het beste aangebracht op de polsen, nek en borst. Daar hoopt het zich op in de warmte van je lichaam en geeft het een subtiele en aantrekkelijke geur af. Het is ook heerlijk om het op de kleren of in het haar te spuiten. Zodra je het hebt opgespoten, blijft het gedurende de dag lang aanwezig. Dit is waarom het ideaal is voor lange avonden of sociale evenementen, waarbij je de hele dag heerlijk moet ruiken.

Dior Poison Eau de Toilette is een subtiele, maar toch intense geur. Het is heerlijk voor elke gelegenheid en past perfect bij elke stijl. De geur is sterk genoeg om je zelfvertrouwen een oppepper te geven, maar ook zacht genoeg om niet te overheersend te zijn. Het is een uitstekend geschenk voor de dames of voor jezelf om elke dag goed te ruiken.